De eerste stappen

We zijn weer gestart met de voorbereidingen voor onze reis die dit jaar gaat naar Ecuador en de Galapagos eilanden. De reis staat gepland van zondag 4 september tot en met 27 september. Dit jaar gaan we niet alleen maar gaan Eric en Lia mee. Eerst trekken we twee weken door Ecuador en daarna verblijven we nog 1 week op de Galapagos eilanden. De reis is inmiddels helemaal geregeld via Donald van reisorganisatie Tura Travel. Binnenkort zullen we het reisschema plaatsen met de hotels waar we zullen verblijven. Dit is misschien leuk mochten jullie ons willen volgen.

 

Category: Voorbereidingen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.
One Response
  1. Lia en Eric says:

    Superleuk. Voelt alsof het al begint. We kijken er erg naar uit.