Dag 5 – Xanatseni Private game lodge.

Zoals gisteren al vermeld liep om 5 uur de wekker af en zaten we om half 6 al in de jeep voor de ochtend safari. Eerst genoten van de zonsopkomst. Een fantastisch moment, zeker omdat het vrijwel helemaal stil was. Alleen wat vogels in de buurt maakte wat geluid. Daarna zijn we doorgereden en vonden we sporen van neushoorns. Na wat verder speurwerk stonden we ineens oog in oog met vader, moeder en baby neushoorn. Ze waren wel wat schuw en opgewonden. Toch konden we dicht bij hen in de buurt komen voor het maken van mooie foto’s. Het blijft bijzonder om deze dieren in het wild te zien. We zijn verder doorgereden en zagen naast vogels ook nog een klein groepje zebra’s en impala’s. Na ongeveer 3 uur kwamen we terug op onze lodge en konden we ontbijten. Daarna een rustige dag tot het eind van de middag voor de avondsafari. Tijdens deze rit kwamen we weer het nodige wild life tegen (Olifanten, giraffes, buffels, enz.). Helaas zagen we geen leeuwen en de luipaarden hadden zich ook weer verstopt. Wel hebben we genoten van de Sterrenhemel. Met alle lichten uit was dit een schitterend gezicht. Nadat we weer bij onze lodge waren aangekomen zijn we met alle gasten aan een grote tafel in de tuin gaan zitten om te genieten van een Afrikaans diner. Hierna nog wat nagebabbeld om rond half 10 naar de kamer te gaan. Morgen mogen we iets langer blijven liggen, tot half 7, omdat het vakantie is.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.
3 Responses
 1. OPA wil says:

  Tot heden toeloopt het allemaal gladjes en dat is top maar wat ik lees en zie is helemaal top en hadden jullie er niet moeten zitten maar den opa.Maar ik gun het jullie van harten en hoop nog veels moois te lezen en te zien Goog luck en geniet ervan

 2. ton en karin says:

  Geweldig! Mooie Sunrise! Mooie dieren! Hoe bijzonder is dat!

 3. Patrick says:

  Ik wens jullie een fijne, gezellige, goede maar vooral een mooie en geweldige vakantie toe.
  Geniet er maar lekker van saampjes.