Dag 8 – Palala Boutique & Spa (Tom Burke).

Vandaag een rustig dagje op het programma. De gehele dag lekker op het resort verbleven. We konden uitslapen tot een uur of 8. Heerlijk toch. Daarna zijn we uitgebreid gaan ontbijten met allemaal lekkere dingen. Verder stond er voor deze dag voor Mieke een Spa-behandeling op het programma. Zij was van 12 uur tot half 4 hiermee onder de pannen. Een heerlijke hamam en daarna heeft ze haar nagels van haar handen en voeten laten behandelen. We hebben hierna lekker op het terras van de Spa gezeten en wat gedronken. Na ons te hebben opgefrist zijn we gaan dineren. Onzettend luxe moeten we wel zeggen. Na het diner konden we naar Ajax kijken, wat we tot een uur of half elf hebben gedaan. Hoewel niet veel gedaan hadden waren we toch moe en hebben daarom ons mandje opgezocht.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.