Dag 10 – Aha Thakadu lodge (Madikwe game reserve).

Wat een begin van de dag. Om 5 uur ging de wekker af want de ochtendsafari stond gepland om 6 uur. Vanaf kwart voor 6 kon je nog een bakje koffie of thee met een koekje krijgen zodat je niet met een lege maag op pad hoefde. Nadat we de koffie en thee achterover hadden geslagen zijn we met de jeep vertrokken. We hebben mooie dingen gezien, maar helaas nog geen luipaard. Wel ondermeer een groep leeuwen die een wildebeest aan het verorberen waren en een cheetah. Rond kwart over 9 waren we terug in de lodge en kregen we een lekker ontbijt voorgeschoteld. Daarna hadden we rust tot de lunch om ons weer klaar te maken voor de avondsafari. We hebben in deze tijd een boek gelezen en de foto’s bekeken. Ook nog even naar een groep olifanten die in de rivier die bij de lodge ligt, zich kwamen afkoelen. Er was een kleine olifant bij die zo in het water aan het spelen was dat iedereen er plezier van kreeg. Rond 4 uur zijn we weer vertrokken voor de avondsafari. Op verzoek van Mieke zijn we op zoek gegaan naar een hyena die wij nog nooit in het wild hadden gezien. Nadat we weer een aantal leeuwen hadden gezien kwamen tegen het einde van de rit bij een hol waar hyena’s vaak zitten. We hadden geluk. De familie was thuis. Er liep ook een baby hyena bij van ongeveer 2 maanden. We waren zeer blij dat we dit mochten meemaken. Rond half 8 waren we terug bij de Lodge. Het diner bestond weer uit een braai. Nadat we uit waren gegeten zijn we terug naar onze tent gegaan omdat morgen opnieuw de wekker om 5 uur afgaat. 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.