Dag 12 – van Plaine Magnien naar Grand Baie.

We konden het vandaag rustig aan doen, zodat we na een aantal dagen dat we vroeg op moesten, nu wat later zijn opgestaan en op ons gemak hebben ontbeten. Hierna is Ton met de hotel shuttle teruggaan naar het vliegveld om daar de huurauto op te halen. Vrij snel was het daar geregeld. Voor de komende week hebben we een Hyundai I20. De auto was veel ouder als die we in Zuid Afrika hadden Dit was ook te merken. De airco werkt zeer slecht. Gelukkig hoeven we op Mauritius niet zo veel kilometers te rijden als de afgelopen 10 dagen. Rond 10 uur zijn we naar onze laatste stop gereden, het Mauricia Beachcomber hotel in Grand Baie. De wegen in Mauritius zijn goed te rijden, alleen natuurlijk weer links verkeer. Verder zeer veel rotondes, maar op zich is alles goed te doen. Om kwart voor 12 kwamen we aan onze bestemming. We konden gelijk inchecken en kregen meteen de sleutel van onze kamer. Allemaal goed geregeld. We hebben die verder middag lekker aan het strand en zwembad gelegen. Ook zijn we een stukje opgelopen langs het strand. Nadat we hier van terug waren hebben we ons opgefrist en zijn we gaan eten. Een prachtig buffet met voor ieder wat wils. Verder hebben we nog even in de bar gezeten waarna we naar onze kamer zijn gegaan om nog wat tv te kijken.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.