Dag 17 – Grand Baie.

Na het bezoek van gisteren aan de hoofdstad van Mauritius staat er vandaag min of meer een rustdag op het programma. Dit betekent dat we op ons gemak zijn gaan ontbijten waarna we het strand hebben opgezocht. Het was ook minder bewolkt en er stond ook minder wind over het eiland. Hierdoor was het geen straf om daar de gehele dag door te verblijven. Eventjes zijn we teruggegaan om een tosti te gaan eten. ‘s Middags stond er wel een snorkeltocht gepland. Met een bootje zijn we wat verder op zee gevaren waar Mieke is gaan snorkelen. Ton had er niet veel zin im omdat daar de zee toch minder rustig was dan aan de kust. Na ongeveer een kwartiertje te hebben gesnorkeld kwam Mieke weer de boot op en vertelde dat ze wel wat vissen had gezien, maar dat de onderwaterwereld niet kan tippen aan Curacaó of Egypte. Rond 5 uur waren we op de hotelkamer waar we ons hebben opgefrist en naar beneden zijn gegaan om te gaan eten. Om half 10 waren we weer terug op de kamer en hebben daar nog wat tv gekeken en naar muziek geluisterd. Lekker rustig toch.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.
One Response
  1. Hanneke says:

    Dan toch maar een keer terug naar Mexico of Curaçao om de onderwaterwereld te bewonderen. Ik ga wel mee hoor 😀😄