Dag 18 – Grand Baie

We raken steeds meer uitgerust en mogen de laatste dagen lekker uitslapen (tot een uur of half 9). Verder zijn we in de ochtend na het ontbijt na een winkelcentrum(pje) in het centrum van Grand Baie gereden waar we ruim een uurtje hebben rondgelopen. Ton kocht er ondermeer tegen een spotprijsje bluetooth oortjes, maar zoals altijd is goedkoop duurkoop. Ze moeten nu nog steeds gaan werken. Na het shoppen zijn we teruggereden naar ons hotel waar we onze laatste volle dag verder aan de zee en het zwembad hebben doorgebracht. Het weer is nog steeds prima, zodat dit geen straf is. We zullen proberen wat van de zon in onze koffer te doen, maar weten niet of dit gaat lukken aangezien ze toch wel vol zitten. We zijn verder wat vroeger gaan eten omdat het Nederlands elftal plaatselijke tiid in Mauritius om 8 uur start met voetballen. Kunnen we weer lekker het radioverslag van Langs de Lijn via internet volgen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.