Dag 10 – De Key’s

Vanochtend zijn we vanuit Key Largo vertrokken voor de reis naar het meest zuidelijke puntje van de USA, Key West. Tijdens deze trip hebben we 2 stops verricht. De eerste was op het eiland Islamorada om Tarpons te voeren. We kochten 2 emmertjes vis als voer. Er waren enorm veel Tarpons, in vele maten, aan het rond zwemmen. De vis viel bij hen in de smaak. Ze kwamen tot boven het water uit om de vis op te eten. De vissen werden gadegeslagen door een aantal pelikanen. Stefan lukte het om een vis in de bek van een van deze pelikanen te gooien. Na een kwartiertje zijn we doorgereden naar de volgende stop, National Key Deer Refuge. Dit ligt  op het eiland Big Phine Key. De Ranger vertelde dat we schildpadden, alligators en hertjes zouden kunnen tegenkomen. De alligator en het kleine hert hebben we gezien. maar de schildpadden bleven ook nu onzichtbaar voor ons. Het hertje kwamen we tegen toen dit bij mensen in de tuin een blad stond op te eten. Hierna zijn we naar Key West gereden waar we bij het hotel in het zwembad zijn gedoken. ‘s Avonds zijn we in Key West, via Duval street naar Mallory square gelopen om van de ondergaande zon te genieten. Jammer genoeg werd het zicht door een grote wolk ons gedeeltelijk ontnomen. Nadat de zon was ondergegaan hebben we genoten van de aanwezige straatartiesten. Omdat de buik begon te rommelen kwamen we terecht bij het Hard Rock cafe waar we lekker hebben gegeten. Daarna zijn we teruggelopen naar ons hotel om na te genieten van alle inspanningen van vandaag welke plaatsvonden bij een temperatuur van boven de 30 graden. Verder is het vandaag match day. Wat gaat dit brengen voor ons Willem II. Laten we hopen dat ze winnen, anders heeft Stefan een vervelende dag welke hier nog 6 uur langer duurt.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.
One Response
  1. Kim says:

    Ziet er allemaal heel leuk uit! Heel veel plezier nog deze week. Liefs, Kim, Harriette, Sanne & Roy