Dag 13 – Miami Beach

Onze eerste volledige dag in Miami Beach. Voor de eerste keer wat uitgeslapen. Daarna hebben we wat donuts gegeten, waarna Tomas en Mieke naar het zwembad op de 7e verdieping zijn gegaan. Stefan en ik bleven nog even op de kamer. Ton om wat na te kijken op Internet en Stefan had een livestream gevonden waarmee hij de wedstrijden van de Nederlandse competitie kon volgen. Na een half uurtje ben ik met hem ook naar het zwembad gegaan. Het was er zeer warm. Na een half uurtje daar te hebben doorgebracht zijn Stefan en ik gaan sporten om daarna weer terug te keren aan het zwembad. Rond een uur of twee betrok de lucht en zijn we met zijn allen naar de kamer gegaan om ons klaar te maken voor een trip naar het uitgaanscentrum, wat licht aan de Ocean Drive op South beach. De auto werd weer netjes door de valet parking voor de deur gezet. Hierna zijn we eerst naar het Holocaust monument gereden. Dit was zeer indrukwekkend en we werden er allemaal stil van. Dit veranderde toen we in South beach aankwamen. Wat een drukte was het daar rond de kroegen en de winkels. We hebben er een uur of drie doorgebracht. Mieke heeft er een lekkere cocktail gedronken en het bier smaakte er ook goed. Omdat het daar te druk was in de restaurants om wat te eten zijn we iets verderop naar een sportcafe gegreden. Daar hebben we onder het genot van ons eten een groot gedeelte van de sluiting van de Olympische spelen gezien. Waarschijnlijk betrof het wel een uitgestelde uitzending, want in Nederland was het volgens ons al ruim twee uur ‘s nachts. Inmiddels zijn we in het hotel aangekomen en maken we ons klaar voor weer een nieuwe dag in Miami. De planning is om het Nationale park De Everglades te bezoeken. Ben benieuwd wat dat ons brengt. Hoop niet te veel muggen.

Category: De Reis
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.
2 Responses
 1. De Jacobsen says:

  Hoi Ton, Mieke, Stefan en Tomas,

  Wij zijn weer bijgelezen. Van de natuur nu in het stadse leven.
  Ben benieuwd hoe Miami jullie bevalt. Wij hebben er onze eerste werkdag weer opzitten.
  Nu nog een foto van een mannelijke cleavelander voor de dames.

  Gr. de Jacobsen.

 2. Patrick J. Monde says:

  de everglades is best leuk. je kan er met een propellerboot, je zit dan voor een grote propeller, door de everglades varen. die propeller maakt onwijs veel herrie. en muggen zijn er inderdaad veel, muggenspul kopen dus en insmeren. ook zie je daar veel krokodillen zwemmen, niet je hand in het water doen dus, haha