Dag 17 – Van Miami naar Daytona Beach

Vanmorgen al vroeg opgestaan. Hadden namelijk een lange rit voor de boeg van 260 miles van Miami naar Daytona beach. Nadat we alles hadden ingepakt , zijn we om 8.45 uur vertrokken. We hadden nog niets gegeten maar dat zouden we onderweg doen. Eerst maar eens uit de drukte van Miami komen. Rond 10. 00 uur gestopt bij Dunkin Donuts, de favoriete tent van ons Tomas. Daar toast & koffie en thee op en onze rit vervolgd. Onderweg nog paar flinke regenbuien gehad. Om 12.30 nogmaals een pauze gehouden en lekker bakske gedronken bij Starbucks, mijn favoriete plekske. Om omgeveer 14.45 uur waren we bij het hotel aangekomen, Ingecheckt en de spullen naar de kamer gebracht. Toen we binnen kwamen schrokken we wel een beetje. De kamer was erg klein, en redelijk oud. Het was een hele omschakeling, van onze mooie, luxe grote kamer in Miami naar deze kleine kamer. Verder ligt het hotel wel heel mooi, pal aan het strand, Daytona beach staat er om bekend dat hier met de auto op het strand gereden mag worden, en was ook een apart gezicht toen we dit zagen. Toen we alle spullen uitgeladen hadden wilde we gaan zwemmen, maar het begon hevig te regenen en te onweren.Dus dat ging hem niet worden. Ons lekker opgefrist en naar het circuit van Daytona gereden. Daar wat rondgelopen en fotos gemaakt, helaas was alles al dicht daar. In de avond nog lekker gegeten bij TgI Fridays. Aan elke tafel hangt daar een tv, moet niet gekker worden. Verder waren we rond 23.00 uur terug op de kamer. Morgen onze laatste dag in Florida….

Category: De Reis
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.
2 Responses
  1. Patrick J. Monde says:

    Geniet nog van jullie laatste dag in de usa!
    En maar er nog wat moois van.

  2. Kim says:

    Veel plezier nog vandaag en een fijne reis terug! Groetjes Harriette (moeder Kim)